torsdag 23 december 2010

Uppe med tuppen

Vaknade tidigt denna morgon, som alla andra dagar här i huset. Tuppen galer något oerhört högt och jag vill inget annat än att hugga huvudet av den och äta upp den.

Klockan ringer 06.15 dags för intervaller på den berömda vägen 27 corners. intervaller 1*1 min. Fint det.
Innan vi kunde börja passet var det lite bökigt kan man säga. Men det är så det skall vara. inget skall gå smidigt det är den första och enda regeln som gäller här. Men i alla fall när vi väckt vår driver så bar det iväg. Glömde pengar till bensin, så det var bara att åka tillbaka. Ca 1h efter planerad avfärd bär det iväg på de toppmoderna vägarna.

Känslan i benen efter detta pass var fin. Kroppen gillar sol men saknar bad och rinnande vatten. Men även om duschen inte rockar så hårt så blir vi rena och fina när vi hjälps åt. Vackert!

Boka safari var näst på listan att göra idag. Snabbt och lätt. Mycket meck och osmidiga människor så fick vi nästan som vi ville. I morgon drar vi till Masai land.

Vi han med en överföring på banken också det gick på 2h. Kunde inte gjort det bättre själv. Uppgiften var att sätta in 500dollar på ett konto.

Shopping i Karen (Vitingland) Popcorn och chirre de kommande 3 dagarna. Erik passade på att säkra framtiden från allergireaktioner, och för att underlätta sömnen. Ögondroppar kan i vissa lägen vara värda sin vikt i guld...


Lev för stunden

/Ola Newberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar